10 hektiske minutter idag

Idag fikk jeg en time i fjæra rett etter jobben. Hadde klokketrua på fisk og starta med å søke etter sjøørret på passer jeg har fått fisk på under vinterlige forhold slik vi har nå. Fiska først med mysisen jeg har beskrevet og var ikke borti fisk de første 50 minuttene. Satt på en børste og fiska veeeldig sakte. Har litt trua på fisketeknikken og ser jo at det fungerer bra. Virka som om når mørket falt på så kom fisken inn på grunnere vann. Som lyn fra klar himmel smalt de på en etter en.Jeg fiska med en Guideline 7,6 fot #2 stang og flyteline + 14 fots fortom. Dette er rene nervetråden av en fluestang og utrolig morsomt og spennende når det strammer til i dypet! Man får virkelig kjenne flekket inn i fingrene! Jeg fikk 10 minutter med dette fisket før jeg måtte dra.Meldt bra med minus grader fremover så da spørs det om det ikke blir en liten pause fra sjøørretfisket. Vi får se hvor høna sparker 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *