10 kilos laks på første flytet

Laksefiske asså. Noen ganger kan det være så forbanna vanskelig, andre ganger utrolig lett. I går kveld hadde jeg en kjapp tur i Glomma etter å ha lagt unger og roa heimen. Fikk jo med meg de massive fangstene som ble gjort tidligere på dagen da laksefisket åpna 20 juni.Kom ned til elva, rigga utstyr og gjorde meg klar. Hadde ikke mer enn fått funnet plassen min og på første flytet bare sugde det til! Kjente med en gang at det var en røslig fisk som ville ut. Elva er for tiden stri, så her måtte jeg passe på at den ikke gikk ut. Den hadde et par vannvittige utras, men jeg holdt hardt press. Fikk leia den inn etterhvert og beskua den vakre hofisken på 100cm og 10,0 kg.Olafs danmarkskiller, Ally´s Cascade gjorde susen

Dette er laks på klekkeriet på Borregaard. Gutta i ngofa har gjort en heroisk innsats over flere år for å få laksen tilbake i elva. Bare å ta av seg hatten! Etter hva jeg hører så er denne fisken bare 3 år gammel også, så det må være utrolige mengder mat i havet.

Hadde litt mer tur i går også. Pleier aldri å rigge kamera og sånt styr før jeg begynner å fiske, men i går hadde jeg en magefølelse for fisk. Rart dette asså. Fikk med alt sammen på film med andre ord.

Her er hele greia;


10 kilos laks på første flytet from Morten Pettersen on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *