2 kilosen satt i kveld :-)

I kveld dro Olaf, Marius og jeg ut for å jakte litt sølv igjen. Har virkelig hatt flyt i det siste med flere pene sjøørreter tross vanskelige forhold. Noen ganger har man flyt, andre ganger er det stang ut. Idag dro vi til plasser utaskjærs der det så absolutt er mulig å komme i kontakt med litt større sjøørret.Olaf og Marius

Vi starta med et par plasser som kun ga en liten sjøørret og noen horngjeld. Kan til tider være slitsomt når horngjelden er dominerende, så vi flytta oss etterhvert. Olaf og jeg delte lag der ingen var i kontakt med fisk. Etterhvert ringte jeg Olaf og spurte om vi rett og slett skulle dra til en annen plass. Olaf ville at vi skulle bli og jeg bøyde etter.Tåka lå som et lokk over havet i kveld

Jeg runda så et hjørne og kom ut på en sydvendt spiss. Her så jeg med en gang flere vak og så samtidig hvor skummel tidevannsstrømmen gjorde sitt til at dette var en skummel sjøørretplass.

Jeg holdt lav profil, så fisken ikke kunne sense meg og nappa fort opp 6 pene sjøørreter mellom 35-40 cm. Fete og god kondisjon alle sammen.Etter noen fisker i hoven og flere nyp ble flua etterhvert temmelig tynnslitt

Fortsatte i samme stil og plutselig smekka det på en pen sak helt inne i tanga. Fisken gikk så 3-4 meter ut og rett i været. Så med en gang at dette var en fisk som bikka 2 kilo, kanskje 2,5 også. Lenge siden jeg har kjørt så fin sjøørret nå. Sterk som et lokomotiv var den også. Fikk den etterhvert i hoven og veid og målt. Vekta stoppa på 2,1 kg og lengden var 59 cm. Årsbeste der asså.Må bare innrømme at jeg har jobba hardt for å nå 2 kilosen i år. Har flere fisker mellom 1,5 – 1,9, og 2 kilosen har sittet langt inne. Idag løsna det heldigvis.

Olaf var også i siget med denne flotte fisken på 1 kg;

Fikk festa mesteparten på film også, så den kommer nok senere idag.

Alt i alt en veldig fin tur ute i det ramsalte i hyggelig selskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *