Abbortur

Idag var jeg, Martin og Elias en liten tur ved Isefossen og fiska litt abbor. Vi tok med en engangsgrill og noen pølser tilfelle vi skulle bli sultne. Vi starta med noen pene abborer på lett utstyr. De fleste abborene vi fikk stod helt oppe under fossen som renner ut i Glomma.


p6090009.jpg Meg og Elias med abbor

Til og med Martin fikk pen abbor;


Martin med abbor

Det stod ikke akkurat på jigg utvalget heller da;


Jigg

Elias fikk også noen fine abborer;


Elias med fin abbor

Vi fikk rundt 15 abborer idag. Fine fisker alle sammen.

Comments

  1. Det er bra Simon! Da slipper jeg nemlig å ta med jigg-arsenalet mitt til pæddekummen når vi skal ned å fiske dasslokk!Når jeg er ferdig med ferien nå, så tenker jeg det er duket for en aldri så liten tur ned i kummen!;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *