Årets første på tørrflue

I går skulle guttungen i bursdag så da fikk jeg lurt med tørrflueriggen 🙂 Fine temperaturer i lufta til slikt fiske nå så en måtte jo slå ihjel litt “ventetid”. På vei inn til vannet Oppsjø passerte jeg en kulp. Har ofte sett fisk der før, så jeg stoppa opp litt og så etter vak. Joda, der var det fisk!


260414jfd1
Kulpen på vei inn er ikke stor, men stor nok til å huse fisk

Fikk tredd fortommen ned i kulpen mellom kratt og kjerr og hadde et par flyt før fisken tok. Var en fin fisk på kanskje 400g om jeg strekker meg litt 😉


260414te1
Fast fisk! Årets første på tørrflue


260414teb1
Årets første brunørret på tørrflue

På vei inn ble jeg møtt av dette synet. Utrolig deilig og stille. Det klekka fjærmygg og det vaka bra langs land. Hadde en fin fisk oppe til flua, men den glapp i tilslaget. Etter det ble det veldig stille.


260414jf1
Oppsjø viser seg fra sin beste side

Comments

  1. Det var vel der jeg fikk denne….? Eller er det flere kulper? Gikk litt langs bekken og titta også, men så ikke så mange steder som lot seg fiske. Inne i selve vannet var det veldig fint nå!

  2. Du fikk den litt lengre oppe du :).Det er en kulp rett ved skyterbanen, vis du står på skytterbanen å titter mot blinkene så ligger den helt til høyre. Er en ganske fin kulp som er lett å fiske i 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *