Årets største til Terje

Idag møtte jeg Terje og Raymond for en liten sving etter sjøørreten igjen. Vi valgte ut noen bukter ved Larkollen og hadde noen fine timer der. Vinden stod på fra sør og sjøtempen lå på 4 grader. Det handla om å lete og finne fisken idag også. Ikke lett ute nå, men vi fant noen fisker etterhvert.

Raymond smyger seg ut i en le bukt for å søke litt

Det var kaldt ute idag. Fingrene var gjennomfrosne og til tider var det som å stå å trekke flueline med boksehansker. Jeg hadde et kast der jeg lot flua synke på litt dypere vann og mens jeg stod der skulle jeg varme hendene litt. Da flekka det selvsagt til nedi der…. Men Terjes fisk først. Vi fiska noen småbukter og den ene virka veldig fin. Her stod vi å prata litt før Terje starta. Jeg gikk videre. Mens jeg gikk så hoia han til nedi der. Da var det bare å løpe tilbake for å ta del i den flotte fangsten. Etter litt frem og tilbake så fikk Terje håva denne flotte 2 kilos sjøørreten.

Årets største for Terje. En flott sjøørret som bikka 2 kg.
Etter litt fotografering fikk denne friheten tilbake.

Her er en liten filmsnutt fra C&R seansen også. Fint at disse fiskene får svømme videre.

Terjes C&R from Morten Pettersen on Vimeo.

Vi gnudde på videre og ettervert fant jeg noen fisker som tok voldsomt hardt nedi dypet. Å la flua synke i flere sekunder for så å trekke sakte var medisinen virka det som. Fikk 3 flotte sjøørreter der.

En fin sjøørret lot seg overliste
Rosa børste funka

Etter denne korte og intense økta var vi såpass kalde i både føtter og hender, så vi lot fiske være fiske for denne gang og dro hjem. En fin avslutning på uka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *