Bollefranz i sjøørretland

Idag måtte jeg bare tilbake til plassen vi fiska igår. Med såpass bett som var igår hadde jeg ikke noe valg, måtte bare tilbake! Sjeldent opplever man såpass bra fiske to dager etter hverandre og det skulle vise seg å bli riktig.Ifall det skulle bli dårlig fiske hadde vi med trøste-boller i sekken. Det ble et par boller for å si det sånn

Vi starta der jeg slapp igår. Var borti et par fisk til å begynne med og så ble det bråstopp. Observerte at sjøtempen hadde falt fra 4 til 3 grader også, noe som kan være en årsak for at vi måtte gnu litt.

Etterhvert kom Olaf i kontakt med en OK fisk.Mørket kom fortere og fortere, så vi valgte å flytte beite i den samme vika. På den nye plassen lugga det greit til ved et par anledninger. Jeg dro så på en fin kubbe som virka stor. Den skuffa ut noen meter line og lå i hoven først etter noen minutter.Med denne fisken har jeg faktisk landa årsbeste for min del. Håpet er å treffe på noe større fisk etterhvert, men klager absolutt ikke på denne flotte sjøørreten. Dessverre måtte jeg kakke denne siden den blødde fra gjellene.Til tross for litt mer labert fiske enn gårsdagen så endte vi opp med 9 sjøørret med topp på 1,9 kg. Går jo ikke an å klage på sånne resultater, til tross for at det ble en trøstebolle etter fisket hadde gitt seg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *