Brunørret på nymfe

Da jeg kjørte hjem fra jobben idag fikk jeg bare lyst til å sette kursen til skogs for å teste tørrfluefisket litt. Vi skriver jo snart juni, så her er det jo muligheter. Etter å ha bada guttungen (krav fra kona) fikk jeg fri resten av kvelden 😉 Nå skulle det gnus etter brunørret.Da jeg kom frem til vannet var bare alt stille. Ikke et vak å se.

p5270095.jpgBellyboaten var med idag. Forresten nesten et must
Rigga utstyret og satt en stund ved vannkanten og bare nøt stillheten. Skikkelig medisin for sjel og sinn :-)Det var ikke noe aktivitet i overflaten for å si det sånn. Var nesten ikke noe sporadisk myggaktivitet heller, så det var vel ikke så rart fisken ikke viste seg. Etter litt blindfiske med tørrflue, satt jeg på en liten brun nymfe. Denne syns jeg gikk litt høyt i vannet så jeg satte på en gullhodenymfe for å komme litt ned. Lå omtrent midt ute på vannet da fisken smalt på etter det andre kastet 🙂
p5270097.jpgHer kjører jeg fisk….Vakkert?
Etter en liten kamp mellom meg og fisken, lå en pen brunørret på 1,1 kg i hoven;
p5270102.jpgBrunørret på 1,1 kg på gullhodenymfep5270103.jpgGodt at brunørretsesongen er igang
Etter denne fine fisken fiska jeg på en annen fisk som viste seg tre-fire ganger. Den planta noen saftige og sporadiske vak i overflaten. Den var vrien og lot seg heller ikke lure :-(Men det er jo akkuratt det som gjør tørrfluefiske så fascinerende!

Comments

  1. er det i oppsjø eller? 😀 har vært der en del i år største jeg har tatt der i år var på 1,3 😀

  2. He he!Så fælt du lurær på hvor jeg fisker æ???? Du får luske litt rundt i buskene og følge etter meg da vettu :-)PS! JEg så deg på Obs! her om dagen, men du var overlegen.

  3. jeg får nesten gjøre det, for du sier jo ikke noe, :(kan godt henne du så meg, jeg så ikke deg.

  4. Ikke Morttjern heller :-)Er andre vann med ørret enn Oppsjø og Morttjern skjønner du :-)Du får bli tørr bak øra først, så skal jeg fortelle det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *