Den nye skuta innfrir!

Nå har jeg fått testa den nye båten jeg fikk kjøpt her om dagen. Må si denne virkelig innfrir. Har hatt et titalls bellyboater opp i gjennom åra og kunne vel egentlig ikke klart meg uten. Med disse farkostene kommer man til fiskeplasser som man ikke rekker fra land. Veldig spennende å utforske områder, syns jeg.

Savage Gear highrider 170

Hva som er så oppløftende med denne båten er;

  1. Sitter høyt og tørt. Kun leggen og ned som er i vannet.
  2. Lett å ro, samt forflytter seg kjapt.
  3. Lett å hive på ryggen (veien ikke stort)
  4. Kraftig og solid. Kommer i armert PVC
  5. Solide ventiler

Fiskekompis Olaf har også brukt denne ett års tid nå og er også veldig fornøyd. Dessverre har denne gått ut av produksjon ser jeg, men vi kan jo håpe at de fortsatt produserer noen oppgraderte versjoner.

Olaf i kjent stil

Når man fisker fra bellyboat er det også viktig å tenke sikkerhet. Selvoppblåsbar redningsvest er en selvfølge på turene.

Jeg må si jeg er veldig fornøyd med denne båten. Bare det å kunne bruke den for å forflytte seg over til øygrupper eller bare drifte ved skjær gjør at hjertepumpa slår noen ekstra slag. Skal bli spennende fremover nå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *