Det fiskes i Ågårdselva om dagen

Nå om dagen er det Ågårdselva for alle penga. I år skal jeg bare ta en laks eller to. Det har blitt litt for halvhjerta de siste årene, noe som har resultert i lite fisk. Laks er ikke den letteste fisken å ta på flue, men hvis en gnur lenge og riktig nok så smeller det til slutt. I kveld hadde jeg min fjerde tur i elva for året og idag hadde jeg kontakt med fisk! Det stramma til i fluelina og glapp med en gang. Dette er en del av “gamet”, og det gjelder å være tålmodig.Noen sykkelturer har det blitt og fler skal det bliOlaf i full konsentrasjon ved nedre holme tidligere i juni

I skrivende stund er det tatt hele 26 lakser i elva. Dette er egentlig utrolig bra til å være Ågårdselva så tidlig. Fangstbørs finnes her

Idag fikk jeg en gledelig melding på mobilen. Meldingen var fra Dan Adolfsen som hadde fått en fin laks tidligere på dagen 🙂 Utrolig moro!Dan Adolfsen med en fin laks på hele 10,5 kg tatt ved “Wiren”

Vi gnur på videre og snart skal jeg også ha laks til middag! 😉

Comments

  1. He he, nei ikke noe stam gett. Men jeg hører og ser jo også at det er bra med stor stam i Ågårdselva. Morten M var der på lørdag morgen og fiska stam. De bet på pølse, mens jeg stod og vispa flue i regnværet 🙂

    Du æ? Vært noe ute i det siste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *