Det klør….

Her om dagen var jeg en tur ute og da fikk jeg faktisk følelse av vår! Til tross for mengder av snø og kuldegrader så fikk jeg litt fiskerykninger. Jeg tror det var “vårsola” og noen fugler som gjorde at følelsen kom 🙂

p4010238.jpgOm få uker er det klart for sjøørretfiske igjen
Skal bli deilig å lempe inn vadere, fluestang og annet utstyr inn i bilen og kjøre ut i skjærgården på jakt etter havets ørret igjen. Det er litt for lenge siden jeg fikk sjøørret nå syns jeg.
p4010246.jpgEn av sjøørretene jeg fikk i fjor som ble satt ut igjen
Men først skal bortimot 30 cm sjøis tæres opp, den ligger jo langt utover Hvaler for øyeblikket 🙁 Blir ikke lenge vannet får vist seg før fluene igjen skal ut i vannet :-)Mens vi venter på våren har jeg lagt ut noen sjøørretbilder fra ifjor her

Comments

  1. Optimisten. -) Ser det er meldt mellom -3 og -17 minus de nærmeste 10 dagene. Var ute forrige helg og det var minst 60 cm tykk is flere steder. Måtte nesten ned i knestående for å borre den siste biten. Sånt suger gett. -)

  2. Ja kjedelige greier……En på jobben min snakka om istykkelse på hele 90 cm innved en brygge på Hvaler…. Nesten som Sibir jo :-(Nei, vi får binde litt fluer, drikke kaffe og titte ut av vinduet helt til snøen går. En ting er ihverfall sikkert; det er snart mars måned og da er vi snart der :-)Du kan jo grave mark så lenge, ikke binde fluer….

  3. Hehe, ikke bare bare å grave mark heller nå, men jeg er i gang med forberedelsene. Har blant annet bestilt 70 kg fôr og kjøpt meg ny meitestol som jeg sitter veldig godt i. Deilg å være meiter ass! -)

  4. Herlig, nå har de gjort om varselet litt. Den høyeste tempen de neste 10 dagene skal være -7 grader og den laveste -20. Deilig gett. Not! Jeg begynner snart og grine jeg. Gi meg en serviett.

  5. Du får også kjøprt mye bra på glass også vettu Jørgen! Bør ikke grave etter mark da :-)Meitestol? Har ikke du meiteseng også? Man blir fet av å meite vettu! Når man fisker med flue slipper man det 🙂

  6. Ekte vare er best. Jo, har seng også. Alle må ha meiteseng. Jeg har ikke noe problem med å holde vekta så for meg er det perfekt å være meiter. Hadde jeg vært fluefisker hadde jeg sikkert veid 30 kilo. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *