Det løsner – men fortsatt kaldt i vannet

Ble en tur etter jobben idag og starta med friskt mot på Grimsøya. Var seigt til å begynne med og det tok litt tid før jeg var i kontakt med fisk. Det skulle faktisk et vak til, før jeg fikk plassert et kast som ga fisk.


1403141
En vakker sjøørret som fikk friheten tilbake

Etter denne var jeg i kontakt med flere fisker, mista noen og noen bare smålugga. Fellesnevneren for de alle var vel at de tok meget forsiktig. Da er det jo lettere å ikke kroke eller miste fisken også. Så også noen tanglopper som beveget seg i de øvre vannsjikt, så det er tydelig noe som skjer om dagen.

Var uhorvelig kaldt. Etter lange stunder med gnuing hadde jeg nesten ikke følelse i beina, så jeg var bare nødt til å komme meg på land og fyre et bål for å varme beina litt. Omsider kom regnet og vinden, så da pakka jeg sammen og dro hjem. Ble totalt 5 fisk i hoven og fornøyd med at fisket er såpass tidlig igang.


1403142
Bål måtte til for å få tilbake varmen

Comments

  1. har blitt noen turer rundt på grimsøya. fikk en for en stund siden på 1,7, den var feit og fin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *