Dobbeldate med 2 damer

Idag hadde jeg et par uforglemmelige timer i elva rett etter jobb. Med olabukse under vadere svinga jeg innom elva for å dra over. Jeg er ingen utro person, men idag var jeg på date med 2 nydelige damer. Nesten uten klær og i den varmen! Deilig når det suger til så en merker det helt nedi tærne. Jeg behandla de pent, kyssa de og takka for en fin stund.

Første dama på land var en vakker sak på 76 cm

Den første fisken tok pent. Nesten så jeg var litt i tvil om hva det var. Lot ho bare jobbe på før jeg slapp løsbukta og stramma til. Joda, fast fisk. Gikk ikke helt opp for ho heller med en gang før ho stakk avgårde. Godt å få de litt på snella, da har man liksom litt mer kontroll.

Den orange og ufortynga zonker flua til Olaf var de ivirge på idag.

Rett før hadde jeg faktisk tenkt å gi meg, men hadde en anelse ufiska. Her snakker jeg detaljer i presentasjon. Kilene greier, men artig når man lykkes.

Tok en velfortjent pause. Pauser er viktig under laksefiske. Dersom man teppebanker så blir bare fisken lei, det er min erfaring. Ta det med ro under fisket. Tok en runde til og jammen satt det en til. Denne var like forsiktig som den første og bare holdt i flua uten noe form for typisk lakseflekk. En nydelig dame igjen og denne gangen 82 cm og litt mer fart.

Dame nummer 2 ble behandla slik damer skal behandles 😉
Lus forteller at fisken ikke har vært mange dager på elva.

To laks på samme tur er ikke dagligdags for min del. Jeg var faktisk borti en til også, men usikker på om det var napp. Hadde faktisk et skjell på kroken etter å ha vært borti noe. Strøk nok en laks over ryggen der 🙂

Jepp, vi få gnu på videre. Snart juli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *