Drømmen om Island

Jeg biter negler om dagen! Snart er det tur til Island og Minnivallalækur. Eyjafjallajökull har lagt seg for en liten stund og godt er jo det. Vulkanen ligger jo der og kan blusse opp når som helst. Jeg er litt nervøs for det greiene der. Tror ikke noe på drømmen før jeg sitter på flyet og kanskje helst lander på Keflavik den 6 juni.Fikk to bilder fra turoperatøren som jeg nesten må dele med dere. Størrelsen på fisken er det ingenting å si på iallfall. Snittet for elva er hele 2,0 kg.

5kg_min1.JPGUrørret på 5 kg
island.JPGEyjafjallajökull i horisonten av Minni
Enn så lenge har det roa seg på Island, men man vet jo aldri. Er det stille før stormen? ……Ellers er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Har fiska en del, men liksom ingenting å skrive om. Har jo fått litt fisk, men bare smått. Kommer sterkere tilbake med noen fete bilder fremover 😉

Comments

  1. Slapp av mæmmæ! Det går nok bra. Poden har vært på verre turer enn dette her 😉 Du skulle bare ha visst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *