Dubbelhugg i Sverige

Det har blitt mye skriving om fisket i Västra Silen i det siste. Var på min tredje tur igår, denne gang med båt. Det er meget hardt fiska på visse plasser der borte og fisken har blitt vanskeligere å ta (hvis man kan kalle det vanskelig). Uansett tok myggen, kurtemann og jeg en tur bort igår.Myggen og kurtemann på vei ut til regnbueørretstimene med munnen full av kakemann

Det begynte greit for min del. Jeg dro på en halvannenkilos med en gang og mista ytterligere to til. Var litt tett i stryta og mobba myggen litt – for han fikk jo ikke fisk. Men tett i tryne lønner seg sjelden å være på andres vegne når det gjelder fiske. Etter vel 5-6 timer så hadde jeg fortsatt bare fått den ene, mens myggen og Kurt hala på den ene regnbuen etter den andre. Fikk vel kanskje som fortjent der. Merka selv at det ble litt amper stemning i båten etterhvert.Kurt med nok en regnbue i tokilosklassen i hovenKurt med en fin regnbue

Til og med dobbelthugg måtte jeg tære i meg.Kurt og myggen drar synkront

Jeg unner folk fisk, men det var da måte på. I tillegg til min ørkenvandring så klarte jeg å dra på en av de store gutta utenfor elveutløpet på Krokfors, der fortommen røk etterhvert. Det var kanskje en av de i 6-7 kilos klassen. Vanskelig å si, men fisken var stor. Skulle liksom ikke være min dag igår.Men utpå kvelden så løsna det litt. Ble noen kjappe plaster på såret mellom kl 1700 – 1900. Vi endte opp med 28 fisk i båten på tre mann 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *