En halvannenkilos på en ellers treg tur

Idag var vi på en liten tur ut i fjæra igjen. Starta med å gnu i områder vi sjeldent har fått særlig mange fisker. Håpet om å få store eksemplarer veier mer enn antall. Har sagt i mange år, dersom jeg sitter på gamlehjem og sutter på tommelen uten en 5 kilos på flue så kommer jeg til å bli bitter. Jeg vet fisken kommer en dag. Kanskje til uka eller om 10 år. Mulighetene kommer.


190316v1
Fantastiske solnedganger vi har om dagen

Vi starta med friskt mot på et par plasser, men her skjønte vi fort at det ikke var fisk. Flytta oss så til en plass som normalt holder pen fisk og her skulle jeg komme i kontakt med en flott fisk på 1,5 kg.


1903163

1903162
Luftige sprang!

1903161

Siden jeg lever et hundeliv på hjemmebane så bar det hjem før de andre idag 😉 Olaf kjørte på videre og fikk en kilos utaskjærs.


190316vb1

Det er en herlig årstid vi er inne i. Nyter hvert sekund ved kysten og når man er ute så går tiden så utrolig fort! Men om ikke lenge er det tur igjen, så da får jeg roa nerva litt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *