En liten ettermiddagstur

I kvled dro jeg en liten tur til Ullerøy for å prøve noen hot spots. Forholdene var optimale; vind fra sør-vest, høyvann kl. 1900 og skumring like etter. Ofte så kjenner jeg det bare på meg at ting kommer til å klaffe :-)Men det skulle vise seg at jeg tok feil gett. Var skikkelig vanskelig å få de til å ta. Fiska over plasser som normalt gir fisk, men der var det enten ikke fisk eller så var den ikke bitevillig….Omsider kom jeg i kontakt med en fin fisk. Den tok idet kastet var ferdig og flua var nesten ute av vannet. Fet fisk til årstiden og være og den var også litt farget.

bilde.jpgEn fin sjøørret på 1,1 kg
Observerte også noen lange børstemarker på grunna, noe som forteller at tiden er så absolutt inne for sjøørretfiske om dagen. Ble to minde fisk til før jeg ga meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *