En liten fiskegutt

På lørdag ble jeg pappa! :-)Ikke lenge etter ankomsten fra sykehuset så var guttens første fiskestang på plass. Pappa var i butikken og kjøpte fiskestang. De hadde også fluestenger til barn, men jeg syns kanskje det er litt drøyt å begynne med fluefiske i en alder av 2-3 år. Det er jo en stund til han får brukt den, men da er stanga iallfall på plass 🙂

p6240112.jpgJonas med sin første fiskestang
Vi skal ha mange fine turer sammen etterhvert 🙂 Gleder meg som bare det!

Comments

  1. Gratulerer Morten og Hege. Kjempestas!Jeg skal kjøpe en feederstang til han på 4 års dagen så han kan bli med Henrik og meg til pæddekummen å feske dasslokk. Jeg skal også lære han å plukke døggers og hvordan man fisker specimen-ål, så han trenger også rodpod og 4 stk karpestenger etterhvert. Da blir han nok helfelst så jeg kan vel si alt nå at en ny meiter er født. Suverent!:-)

  2. Kommer ikke på tale!Jeg ergra meg bare med å kjøpe slukstang til han! De hadde også fluefiskesett til barn, men det er jo litt drøyt. Han får bruke denne stanga til han behersker den skikkelig, så begynner vi etterhvert å gå over til flue. Blir nok ikke lenge etter det så sitter’n i en bellyboat han også 🙂

  3. Gratulerer så mye!!Vi får håpe denne gutten blir like glad i ost og vin som oss fossilene. Da kan det bli mye moro fremover.HilsenMK the Man

  4. Han derre der ska bli hokcey spellær! Det ska jeg lovet deg!Han ska jeg ta under mine “vinger” og gi en herli hokcey utdanning i stjern´n sysstemet! Gledær mæ til å se han drar på sæ den røe drakta akkurat som far sin!Hokcey Hilsen ØrJan løvDal

  5. Hei Morten, Gratulerer!Føler meg ganske trygg på at denne gutten kommer til å gå sin skole med både mark, sluk, og ikke minst flue. Om 20 år, når vi er krokrygget og lubbne, da er nok pjokken der og jazzer rundt oss å plukker “kubber”!Vi snakkes!

  6. Fredrik;He he! Ja han kommer nok til å plukke noen kubber han tenker jeg. Skal nok sørge for at han går en skikkelig og anstendig skole når det gjelder fiske! Fått noe du da?Bare klar for bukkejakta kanskje?

  7. Marius;Jo takk for det. Kommer til å bli en fiskegutt det skal du se.Jeg har hørt rykter om at du ikke får noe fisk noe mer? Har du begynt å fiske med mark kanskje?

  8. Hei igjen,Var i Finnamrk for 3 uker siden, og satset i år på smålaksfiske. Vi var 3 gutter, og fikk tilsammen 20 laks, den største på 6 kg. Var OK uttelling det, forholdene var vanskelige med kaldt vann og dårlig oppgang. Sludd i lufta i flere av dagene. Dette er en plass hvor vi tidligere har fått 20 om dagen, så…Ågårdselva har jeg ikke fisket så mye i år, og med den oppgangen som elva viser for tiden er det vel greit å la den være og.Forebereder meg selv, hunder og børse til årets jaktsesong som står for døren snart, i år blir det klaff! :-)Bukken brøler så høyt om dagen, så den får leve noen måneder til…Vi snakkes!

  9. Oi se der ja, gratulerer(bedre sent en aldri) til både deg og Hege med en sønn. Virkelig morro! Har vært for langt inne i skauen en periode til å ha kontakt med omverdenen det siste, meite for alle penga du vet ;)Får ta meg en tur snart å besøke den kommende fluefiske guru Jonas ;)Btw, slukstang??? Har ikke “Snoopie” eller “Elias” fluestenger i sortimentet sitt? Skjerpings Morten!;)

  10. Stakkars gutt! Han kan jo ikke begynne med fluestang med en gang. Må begynne pent jeg nå vettu. Blir nok dupp og mark med det første tenker jeg. Murt og abbor får man alltid mye av. Tror nok resepten for å få en hardbarka fisker med på laget ligger der 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *