En siste tur på sjøisen idag

Idag var jeg litt spent på hvilken forfatning sjøisen var. Dro til Karlsøysundet for å ta noen sjøørreter igjen. Isen var en halv meter tykk forrige gang jeg var ute, så det burde jo være litt igjen, tenkte jeg. Isen var ca 20 cm nå og den synger nok på siste verset. Skal ikke mye vind og regn til nå før den er helt vekk. Men isen var god nok og jeg satt først fem ståsnører.Satt fem ståsnører etter sjøørret idag

Rakk ikke å sette mer enn tre snører før det kosta på en fin sjøørret på det første snøret. Lot fisken gå litt før jeg ga et mothugg. Fisken virka grei og skal si deg den fikk fart på seg når den skjønte at den var på en krok 🙂Dagens fangst; en fin sjøørret på 820 g

Etter denne fisken kunne jeg liksågodt ha gitt meg med en gang, for mer ble det ikke. Men jeg fikk iallfall nytt kaffen og sjokoladen da. Neste gang jeg tar i en sjøørret så er det nok uten is under bena tipper jeg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *