En ting er sikkert; våren er her!

Etter en våkennatt grunnet nattevakt på jobben og en påfølgende “morgenøkt” ved Dusa og Kålvika, lå jeg på sofaen hjemme i halsvime da plutselig Audun kompis ringte meg. “Øy, skal du være med ut å fiske eller?”, spurte Audun. Nja, akkurat kommet hjem fra fisketur og 18 timer på etterskudd når det gjelder søvn. Sove kan man gjøre når man blir gammel, tenkte jeg. Var ikke akkurat vond og be så jeg pakka sekken igjen og ble med.Vi flekka ut og rigga utstyret;


Audun

Etter bare ti minutter var jeg i kontakt med den første fisken. Idet den tok røk fortommen og fisken hoppa to ganger i været. Fisken var pen den. Men men, tar den sia´…… :o)Beveget meg bort på en strand der jeg så dette;


dscf5587.jpg

Ikke første gangen jeg har sett børstemark i år, men det var artig å se så store og så mange. Tipper jeg så 10-15 stk inne på stranda.Etter fem minutter på denne stranda fikk jeg en liten men fet sjøørret på 6-7 hg. Sikkert full av børstemark. Fikk friheten tilbake.Fikk også denne litt senere på kvelden;


dscf5589.jpg

dscf5590.jpg

Et pent eksemplar av en sjøørret syns jeg. Fisken hadde munnen og halsen full av børstemark….Hadde også to pene sjøørreter oppe ved flua. Så kun strømvirvlene etter de. De tok ikke desverre.Så alt i alt en meget fin fisketur i kveld!

Comments

  1. Fine greier dette Morten! Satser på noen flotte fangster her utover, men hvorfor nevner du ikke at jeg gruser deg så og si hver gang vi fisker sammen…;)

  2. He he!Ja du kan drømmer du lille venn. Jeg prøvde meg med både 1-0 og 2-0 i form av teksmelding tidligere, men du hang ikke på. Du var vel redd for å bli grusa igjen vel???Drar til Bornholm på onsdag. Skal se hvem som får en på over 4 kg neste uke…..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *