Et ørretfrø er sådd….?

Ferien begynner å se slutten og etter både familieparker og hytte i Skjebergkilen var det nå dags for å ta med de minste inn i de dypeste skoger i Degernes. Vi dro tilbake til ørretperlen vi fant for noen dager siden og dro med telt og alt vi trengte for en natts overnatting.


1807133
Lett tremannstelt egner seg godt ved et skogsvann

Jonas har blitt stor gutt nå og rundet hele 4 år. Han er en ivrig liten krabat som har den rette tålmodigheten (hvis 4 åringer har tålmodighet). Vi rigga mark og dupp og satt oss til rette ved vannkanten.


1807134
Å ha sønnen sin på fanget og se på en dupp snart gå under er spennende for begge

Her fortalte jeg om ørreten som kanskje var sulten i magen sin og kanskje ville ta marken. Hadde ikke før blitt ferdig så gikk duppen forsiktig under og dro avgårde! Jonas landa sin første ørret i livet, en pen fisk på snaue 300 gram.


1807131
Jonas med sin første ørret på sin Lynet Mc Queen stang

Degernesfjella er et utrolig fint område. Lett å komme til og lett å gå innover fra vann til vann. Her finner man små og store vann som huser fin brunørret. Her kan man også nyte annet enn bare fiske om man vil også. Dyrelivet er nemlig også bra her inne.


1807136
To stokkand unger var på vift på kvelden


1807137
En korsedderkopp har inntatt posisjon for å sikre kveldsmaten

Det handler om å ta seg tid til de små og gode opplevelsene i en hektisk hverdag. Sette av tid til slike ting er viktig. Det å fiske og være ute i naturen er jo ikke det værste en kan drive med heller da 🙂 Jeg tror Jonas syns dette var stas, selv om det er like moro å plukke kongler også. Kanskje er et ørretfrø sådd…..?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *