Et par sjøørret til kvelds

Igår kveld sa jeg til dragen at jeg skulle ut å handle mat. Lite visste ho om at jeg lurte inn vadebukser og fluestang i bilen 😉 Håla bud å være 3 barns pappa, så man må utnytte den tiden man får.
Var på plass ca 2030 og fikk en god time ute i et skummelt sund jeg hadde sett for med ville holde fisk. Sjøørreten har jo flyttet seg ut i fjorden nå, så fisk ville det bli.Skummelt strømsatt sund. Gjett hvor sjøørretene stod?

Har begynt å bruke Midgar 2030 krokene. Fantastisk fine kroker som også finnes i mange andre spennede varianter. Disse har jeg virkelig trua på. Rett design, solide og ikke minst liten mothaker. Dette med liten mothaker er noe jeg ser etter når jeg kjøper krok. Er ikke helt fortrolig med mothakerløst, så disse krokene passer meg perfekt!

Starta med en liten clouser som jeg lot gå litt ned uti bølgene. Var ikke mange kasta før det stramma til nedi dypet. Alltid like spennende når det flekker til!Ble en fin 6-7 hg fisk der som kjapt fikk friheten tilbake. Litt lenger opp i sundet stod det flere fisker som lugga, mista og denne som etterhvert havna i hoven. På tide å høste litt, så denne ble med hjem som første fisk i år.Fikk også besøk av en oter på slutten der. En fin naturopplevelse som ikke skjer så ofte. Alt i alt en fin time på kysten før butikken. Ble nesten kasta ut siden jeg satte igang med handlinga kl. 2250! Ho kjærringa bak kassa var ikke blid 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *