Gikk på en smell

Idag var det for sjette gang duket for en ny versus konkurranse mellom meg og Jørgen meitemann. Vi hadde i utgangspunktet tenkt til å ha denne konkurransen på Tarris etter harr, men Jørgen fortalte om godt storabborfiske i Mingevann. Jeg liker jo å fiske denne fisken, så hvorfor ikke? Vi satt ut båten til Jørgen ved Trøsken bru og dro oppover mot Mingevann.I forkant av denne konkurransen var stillingen 3-2 til Jørgen, så her gjaldt det for meg å utligne den ledelsen :o)


pa010060.jpg
Jørgen på plass i båten

Reglene var noe endret siden sist. Vi ble enige om å la de tre største abborene (over 800 g) for hver av oss telle i konkurransen.Jørgen satt liksågodt standarden med en gang og dro på en pen abbor;


pa010062.jpg
Jørgen og abborrush

pa010064.jpg
Jørgen med abbor på 1330 g

Fisken veide 1330 g og var faktisk Jørgen´s største for året.Jeg skjønte fort hvor det ville bære da jeg bare dro på “simper”… :o(


pa010066.jpg
Abbor under “minstemål”

Jørgen dro så liksågodt på to på hhv 880 g og 920 g, bare for å sette standarden. Jeg slet som bare det med å få lurt de største abborene. Når mørket begynte å melde sin ankomst fikk jeg denne gjørsen, noe som jeg trodde var en pen abbor. Ble litt skuffa, men sånn må man regne med.


pa010068.jpg
Gjørs på 1300 g

Rett etter den gjørsen dro jeg på en pen abbor som til en viss grad “redda” turen min. Jeg kom iallfall over kiloen denne gangen også. 1050 g veide den.


pa010070.jpg
Abbor på 1050 g tatt på storm jigg

Enden på visa var at jeg gikk på nok en smell i denne uhøytidelige versus konkurransen mellom meg og Jørgen. Skal nok få banka han en dag. Vi planlegger også en harr – versus en av de nærmeste dagene.

Comments

  1. Nok en fin versus med strøkent abborvær, og jaggu ble det kilosborrer på begge denne gangen også. Hadde mistanker om greit bett i dag. Hadde ikke hørt om noe særlig fangst derfra i det siste, men når været er som det var i dag må det bli noe. Grattis til meg!-)Gruer meg til harr-versusen gett! Kommer til å tape noe så grønnjævli. -)Synes vi heller skal ta en en abborversus i steden jeg. -)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *