Gjeddetur med jobbkolegaer

I dag var dagen der jeg inviterte alle jobb kolegaer, stort og smått på gjeddefiske i Tunevannet. Det var bra oppmøte, tror vi var rundt 15 personer. Jeg hadde jo vært stor i stryta og garantert fisk og greier, så her måtte vi jo bare lande fisk! Det begynte jo pent og pyntelig med grilling med tilbehør, så i starten var det ikke mye å skryte av på fiskefronten. Noen småabbor og murt kom opp på land etterhvert da.


0606131
Stort og smått var samlet for å fiske gjedde og abbor i dag

Tror de fleste syns det var en trivelig tur. Dag Ronny var storeslem med dupp og mark. Han satt konsentrert og nappa opp fler abbor og en murt.


0606134
Dag Ronny viste datteren sin hvordan murtene skulle tas

Lassi var også en tur innom


0606132

Mot slutten av turen fiska John Arne med en 13 cm shad på dypet utenfor fjellet der vi stod og brått var det fast fisk! Syns det rista for mye til være gjedde, virka som en gjørs eller abbor. Til vår store overraskelse kom det opp en sjeldent pen tunevann-gjørs på hele 4040g!! Tror gutten var passe fornøyd med den noteringen 🙂


0606135
Kjøring av gjørs og hovepersonalet var klare


060613xd2
John Arne med sin første og største gjørs. Et pent eksemplar på over 4 kg

Jeg satt i dommer – og veieutvalget, så her skulle hvert gram noteres!


060613xd1
Ikke ett gram av den gjørsen skulle gå “til spille”

Ble ikke noe gjedde på oss da, selv om det var det vi skulle fiske. Uansett tror jeg alle kosa seg. Ikke minst gjørs-fiskeren John Arne!

Comments

  1. Takk for kjempekoselig tur altså 🙂 Alltid stas dette. Likte ekstra godt at du fikk med “Lassiene” her 😉

  2. Jo takk for det! Ja det var en fin tur. Ekstra moro at de små er med, også Lassi. Vi får prøve å kjøre reprise en dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *