Harrfestival på Koppang

Var en tur på harrfestival på Koppang i helga. Måtte bite i det vannvittig sure eplet og innse at jeg måtte velge mellom stram vaier (mopedveteran løp) og harrfestivalen. Valget var vanskelig, men det ble harrfestival. Sorry alle mine mopedvenner!På Koppang skulle det konkurreres. Jeg stillte i senior klasse for flue. Fisket varte fra kl. 1000 til 1600 på lørsdag. Vi stod opp kl. 0800 til minus grader en kald elv. Ikke noen drømmeforhold for harr akkurat. Og det var som jeg tenkte; fisket gikk treeeeegt. Veldig tregt. Var borti min første fisk kl. 1300. Tror jeg pløya gjennom hele flueboksen før jeg var borti fisk. Etter kl. 1430 tok det helt av i elva. Det vaka som besatt og små døgnfluer poppa opp av elva. Men fisken var sær allikevel. Fikk mange til å begynne med men alle under målet. Kl. 1555 (5 minutter før slutt) fikk jeg den forløsende fisken på hele 580 g på en klekker. Må si jeg jobba fælt for å få den til å ta. Uansett; fisken havna i hoven og jeg kom dermed på en 18 plass i konkurransen (30 totalt i flue senior). Han som vant fikk 11 fisk.


Harr 580 g

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *