Heftig sjøørretfiske i kveld!

I kveld dro jeg og Tom-Arne en tur på kysten for å fiske sjøørret. I disse dager har sjøtempen bikka 4 grader så da løsner ting. Vært kaldt lenge, så nå har ting endelig løsna. Observerer at mange får flotte sjøørreter om dagen så denne turen var vi sikkert ikke alene om.

Vi starta i noen bukter uten resultat. Det virka heldødt der vi prøvde, så vi kjørte en runde med trøste-wienerbrød og kaffe. Alltid hyggelig med en prat ute i naturen selv om ikke fisket er på topp.Tom-Arne og undertegnede nyter et wienerbrød og kaffe

Vi observerte noen røde børstemark på ca 3-4 cm også, så vi håpa i det lengste å komme i kontakt med fisk. Starta så søk etter fisk i en stor vik og der stramma det godt til utpå flaket. Fisken var pen og veide nok 7-8 hekto kanskje. En god start.Sånn bare fortsatt det. Fiska meg systematisk mot en liten øy og der lugga den ene fisken etter den andre. De serverte noen voldsomme hugg også. Fikk nesten lakseabstinenser et lite øyeblikk der 😉Endte opp med 12 flotte sjøørreter der samtlige faktisk lå rundt kiloen, med 1,5 kg på topp. Dette hører til sjeldenhetene, iallfall for meg.Det klaffa greit med fullmåne, litt børstemark, høyvann og svak vind. Fisken stod konsentrert på grunna og idag. I morra er jeg på plass igjen for å forhåpentligvis oppleve det samme, selv om slike hendelser sjeldent skjer to dager etter hverandre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *