Hektiske minutter i sterk vind

I dag bar det ut i skjærgården igjen og med den vinden som var idag ble valget et par sørvendte viker der vestsiden av disse ble fiska. Håpet var å finne lune viker der sjøørreten ofte oppholder seg under slike forhold.


190215m1
Sterk vind i dag

På den første plassen ble det landa en fisk etter litt pressing. Skjønte fort at dette ikke var plassen i dag, så jeg flytta meg. Der møtte jeg Pål-Espen litt senere.


190215mn1
Første fisk og “oluf” lua på plass

Da jeg kom frem til denne kilen fant jeg en bitteliten vik som lå i le for vinden. Her hadde jeg virkelig noen hektiske minutter. Første kastet stramma det til, en på halvkiloen. Kastet etterpå smalt det på en 1,5-2 kgs som røk fortommen i første run. Kastet etterpå hadde jeg virvel under flua. Fjerde kastet en fisk til. Sånn fortsatte det noen minutter før den berømte bryteren ble skrudd av. Tror jeg totalt var borti 15-16 fisker i denne lille vika, men netta “bare” 7 av dem. Helt utrolig og veldig moro med slikt fiske i februar.

Pål Espen kom etterhvert og da hadde det meste gitt seg dessverre. Men det ble da en fisk på han også.


1902151

1902152

1902153

1902154

Fiska så frem til mørket tok oss, ble et par lugg på slutten med ingen i hoven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *