Hvaler tur idag

Idag tok jeg en tur til Kirkøya og Versterøy på Hvaler. Med vindkast opp mot 15 m/s, så kan det være utfordrende å fiske. Men å finne le punkter og bukter kan være medisin for fisk. Litt kjilent å finne fisk, men når man først finner de så kan de pågå en stund.

Vel, uten å ha avtalt møte så møtte jeg arbeidskolega Pål- Espen. Han var også på Hvaler – raid og dermed slo vi oss sammen for neste økt.

Det var trått til å begynne med. Vi leta litt og fant etterhvert en flott lebukt som vi fiska i. Her kom jeg i kontakt med noen mindre fisker. Vi fiska oss nøysommelig bortover og brått smalt det til hos Pål-Espen. Flott fisk på rett over kiloen.

Brått smalt det til hos meg også. Fisken tok hardt og brutalt og gikk i været. Så med en gang at det var pen fisk.

Vi traff nok en bra stim med litt større fisk der. Deilig når det strammer til!

Det fortsatte en liten stund til, før vi bestemte oss for å la plassen hvile litt. Vi tok en kaffepause og fikk prata litt. Det er nok bare lurt å la plassen hvile siden det blir mye romstering.

Pål-Espen hadde også brukbart fiske dagen før også. Her er det største på vel halvannen kilo.

Etter pausa var det bom stopp. Sånn er sjøørretfisket om dagen. De er nok innom for en liten sveip, så det gjelder absolutt å være på rett plass til rett tid. Dette var en virkelig trivelig tur syns jeg. Bra selskap og fiske 🙂 Bare å glede seg til fortsettelsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *