I morgen braker det løs!

I morgen er det klart for sjøørretfiske hos søta bror i Sverige. Hva er det som er så spesiellt med dette fisket forresten? Jeg selv bor jo like ved svenske grensa og stikker over til gjørmevikene så fort kalenderen viser 1 april. Vi har jo vel så godt fiske her hjemme, men det er liksom noe med at fisken har vært fredet noen måneder. Dessuten er det 45 cm som minstemål i Sverige. Sjøørreten viser seg å være nokså stasjonær, så man finner nok ikke så mange av de svenske fiskene i norsk farvann.

p4040256.jpgEn sjøørret fra en av svensketurene i 2009
Uansett setter jeg meg i bilen kl. 0400 i morgen tidlig og kjører de 5-6 mila over grensa. Har fått rapporter om mye is i de fleste viker, men noen plasser er åpne også. i og med at det er så mye is så har jeg vel egentlig ikke helt trua. Men man vet aldri 🙂 Kommer uansett tilbake med rapport i morgen kveld…..

Comments

  1. Jørgen; jeg må jo tjuvtrene om jeg skal stå “dupp-og-sild-fisker´n” (som forøvrig er juks 🙂 ) Klar på mandag :-)M1; jag har blivit lurad 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *