Ingen NM tittel på meg…

Etter fjorårets kjempebragd med norgesmester i juniorklassen i troppen, stilte hele sojff’s ungdomsgruppe på Bevø. Vi rigga telt, lovvo, lagde mat og kosa oss stort før startskuddet kl 1200 igår. Ungdommen kjørte på fra kl. 1200, mens vi andre “kula’n” litt før fisket. I følge prognosene skulle det være høyvann kl. 2100 så det lå an til bra forhold….Men så feil kan man ta; jeg fikk en sjøørret på 19,5 cm og var borti en til. Mer ble det ikke på meg. Ingen av ungguttene fikk noe heller desverre tross iherdig insats. Ove “biffen” fikk ikke engang døppa flua. Han knakk nemlig stanga si med en gang;


dscf5874.jpg

Jeg bestemte meg for å kjøre på dagen etter med tidlig fiske, men da jeg våknet opp kl. 0500 søndag og hørte regnet piska på teltduken var det lett å ligge å slække litt til. Klokka ble 0730 før jeg fikk opp skrotten. Tok meg en tur bort mot Brevik/Langevik. Mista en sjøørret på rundt målet. Kan desverre ikke smykke meg med tittelen “Norgesmester” i år heller :o(Her er et bilde fra premieutdelingen (alle i ungdomsgruppa fikk hver sin sluk og t-skjorte);


dscf5876.jpg

Comments

  1. He he!Jeg hadde desverre ikke med meg hverken mark eller sluk denne gangen. I år kjørte jeg kun flue – som alltid (det var kanskje derfor jeg ikke fikk fisk….?)Ta dem på flue!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *