Inntar nye høyder med filminga

I den senere tid har jeg vært på utkikk etter en drone for å få tilgang til klipp fra lufta. Har sett noen filmer fra slikt og etter mitt syn så gir dette et bra løft for filmene.
Man får tilgang til helt andre vinkler med slikt utstyr. Har vurdert en rekke droner og havna tilslutt på en TBS Discovery drone. Denne ble testflydd og kjøpt igår kveld. På drona er det plassert en 2-akse gimbal som hindrer at det blir vibrasjoner i filmen og gir noen flotte bilder.


TBS Discovery drone

Dette tenker jeg i noen sammenhenger å supplere filmene jeg lager, men det er viktig for meg at dette ikke skal ta fokus fra det jeg egentlig er ute i naturen for å gjøre, nemlig fiske. Når det kommer til dette så blir jeg brått motstander av slike ting igjen. Litt dobbeltmoral her, men jeg tenker å bruke drona når jeg er på litt lengre turer og har litt bedre tid. Har noen prosjekter i 2016 som en drone godt kan passe til. Har også en drøm om å fly hele Ågårdselva en dag også, men det er et annet prosjekt 😉

Enn så lenge så kjører jeg GoPro og litt speilrefleks og innimellom kan det hende det dukker opp noen dronebilder også. Tiden vil vise!


TBS Discovery drone

Først må jeg lære meg å bli en stabil flyver for skal jeg gjøre noe av det jeg har planer om så blir det trangt om plassen for roterende saker 🙂 Her gjelder det å ikke gå i bakken eller i vannet for den saks skyld 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *