Isesjøkongen

Jeg ble ikke isesjøkongen riktignok, men jeg deltok iallfall i konkurransen. Vi i fiskegruppa i SOJFF skal arrangere Tunevannskongen til helga, så jeg var der først og fremst for å hente noen tips og ideer til “vår” konkurranse. Det er også sosialt og koselig å treffe andre likesinnede også. Nok om det. Totalt var det rundt 130 påmeldte idag;

p1180122.jpgMange hadde funnet veien til Isesjø idag
Jeg hang meg på Flemming Fredriksen idag. En ringrev på abborfiske forresten. Han dro nesten den største også. En pen fisk på rundt 7 hekto.
p1180121.jpg
For min egen del gikk det vel ikke så veldig bra. Jeg endte på 654 gram og en 20 plass eller noe sånn. Fikk 10-12 borrer der de fleste var små.
p1170118.jpgNok en guppy abbor
Fikk iallfall en del lærdom om hvordan man arrangerer disse konkurransene. Til helga braker det løs på Tunevannet. Førstkommende søndag med påmelding fra kl. 0900. Konkurransen varer fra 1100 – 1400. Vel møtt!

Comments

  1. Dæven Morten, nå er det lenge siden du har oppdatert bloggen. Nå er det på tide at du tar deg en fisketur igjen .;)

  2. He He!Ja det kan du si det. Jeg er ute å fisker hver helg jeg Jørgengutt, men har ikke fått så mye å skrive om. Gidder ikke blogge om abborer på 7 cm heller ;o)Da a? Lenge siden du kom hjem fra Skogseid nå vel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *