Jørgen vs. Morten

Når det gjelder fiske kombinert med konkurranser så er jeg som regel ikke mannen som er med på det, men når det gjelder mitt forhold til Jørgen meitemann så klarer jeg ikke la være. Vi har hatt konkurranser før, bla gjedde, stam (dasslokk) og sjøørret. Før dagens abbortur på Tunevannet var det 2-1 i sett til Jørgen. Det begynte dårlig for min del idag også. Jørgen dro på en pen kubbe som han “desverre” mista;


Jørgen kjører abbor

Etter en liten stund kom det et ganske bra “abborrush” der Jørgen fikk en pen fisk på hele 1120 gram;


Jørgen´s 1120 grammer

Jeg måtte bare nøye meg med småfisk mens Jørgen syka meg ned med lovnader om et nytt nederlag og greier;


Småfisk?

Men den som ler sist ler best sier jeg bare. Jeg dro på en abbor på popper ved solnedgang på hele 1130 gram! Dvs jeg vant med 10 gram! Ikke værst vel?


1130 g Stolt gutt

Så etter dagens versus konkurranse mellom Bede – og meitegutten Jørgen står det nå 2-2. Gleder meg neste gang det blir konkurranse jeg. Da står det nok 3-2 til meg kjenner jeg meg rett….. :o)

Comments

  1. Heia Morten!GRATULERER SÅ MYE MED 30 årsdagen tirsdag 8.de januar!!Ja du har blitt stooooor gutt nå.Ikke lenge siden jeg observerte deg netto i en iskremkø på Høysand sammen med Jan Egil og Øyvind.Ja det er riktignok ca 27 år siden!!(Hadde vært litt værre hvis det bare hadde værtnoen år siden).Håper du får en fin -fin dag ,og hils til Hege.Hilsen de tre bukkene bruse.(Jan Egil,Øyvind og onkel Egil).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *