Jag har blivit lurad

I går hadde jeg og kompis Olaf nok en overnattingstur i Ågårdselva. Vi har begge vært så heldig og fått hver vår laks i år, men mye vil ha mer er det noe som heter….
Jeg har også satt meg et hårete mål, nemlig å få laks på tørrflue i elva. Vanskelig nok å få fisk, så man må jo gjøre det enda vanskeligere (eller?).


040714tg1
Tørrflueriggen

Mens vi stod på øvre holme begge to, så Olaf en laks som velta seg innen kastehold. Han hadde flere flyt på den uten at den tok. Jeg hadde jo tørrflueriggen klar, så hvorfor ikke prøve noen kast…? Fisken steg på en av de første flyta og først var jeg ganske sikker på at det var en smålaks.


040714tgrt1
Fisken steg og lot seg overliste av den svære tørrflua

Olaf ble stempla som narremannen og jeg gikk på limpinnen 🙂 Sånn kan det gå;


Jag har blivit lurad from Morten Pettersen on Vimeo.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *