Jag har blivit lurad

Iallfall føltes det sånn igår kveld. Ble nemlig ikke noen nevneverdig suksess på den første fiskedagen i Sverige. Når det er sagt så skal det sies at mange av de beste plassene var dekket av is også. Så jeg velger å skylde på det :-)Vi satt ut båtene på Resö bro (ikke Galtö som folk forbinder med Resö), dvs den andre broa mellom Galtö og Resö.

dsc_0598.jpgKnold på vei ut i tåkeheimen
Her “pløya” vi nærmest hele vika uten tegn til liv. De andre dro utover et stykke mens jeg selv fulgte land et stykke på venstresiden og inn i en fin vik. I den vika så det skikkelig skummelt ut. Dro på en fisk med en gang, men den løsna etter et par “vrikk”. Fisken tok på veldig grundt vann så da var det jo noe på gang, tenkte jeg. Mer ble det ikke her :-(Dro så videre for å sjekke et par “hotspots”, men de var nærmest tapetsert med is 🙁
p4010042.jpgPongtongbåten var med
Etter noen mil i bilen forsøkte jeg Løkholmen. Der var det også helt mørkt. Ikke ble det bedre at jeg la meg til i gresset utpå en øy for å sove heller 🙂 Blir ikke mye fisk av det! Følte meg litt lurt faktisk, lurt av naturen.
p4010043.jpgLigge i gresset og nyte utsikten er ikke feil
Men jeg fortviler ikke. Det kommer alltid nye sjanser 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *