Jeg gikk på en ny smell mot Jørgen :-(

Joa, idag var det duket for fiskekonkurranse. Jørgen/Kull (sild og dupp) vs. Morten (flue). Konkurransereglene var enkle; vekt og kun sjøørret telte. Siden meitegutta fra Bede var i overtall var det slik at de måtte dele vekta på to for at det skulle bli realt for meg også.Vi dro ut til Larkollen ved 1600 tiden i kveld. Høyvann kl. 1815 og vind fra sørvest, så dette skulle bli lett match for meg (trodde jeg). Fisken var ikke akkurat i det bitevillige hjørnet idag gett. Jeg var borti 4 fisker under hele kvelden. En under målet og tynn som et slips og en på litt over målet som jeg klarte å huke i ryggen….(!)Jørgen meitemann fikk en pen sjøørret på 1380 g;


Jørgen meitemann

Mer fisk ble det ikke på oss, så jeg var nødt til å se meg slått av en “dupp og sild fisker”.. :o(Men Jørgen “persa” idag da. Slo det gamle rekorden med 30 g!Grattis med seier og ny pers Jørgen…..Tar deg neste gang! :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *