Jomfrutur med skuta

Idag var jeg ute med den nye bellyboaten jeg har kjøpt. Denne er utstyrt med årer i tillegg til at man har på svømmeføtter. Jeg mener at denne båten er perfekt til mitt bruk. Med årer så går det an å forflytte seg over litt større avstander, samt at man kan flytte seg nærmere f.eks en fisk som vaker uten å snu retningen for å padle med svømmeføtter.Jomfruturen med den nye bellyboaten ble godkjent

Har hatt mye krampe i bena tidligere med andre bellyboater. Når man kun har svømmeføtter å forflytte seg med så må man ofte holde på for å ikke blåse avgårde. Ikke akkuratt deilig når det strammer til i musklaturen da. Tipper det er en del hytteeiere som har fått seg en god latter da. Nå er det historie, for nå kan jeg også ro 🙂

Fiska på fra farkosten og måtte gnu litt for å i det hele tatt komme i kontakt med fisk. Etterhvert ble jeg vitne til et massivt børstemark område. Kunne sikkert plukka flere titalls børstemark om jeg ville.Litt lenger ut ble jeg også vitne til en enorm sjøørretstim. Vet ikke om de beita på børstemark, men det viste seg å bare være smått også. Lot disse være og gikk videre.Energibar i lomma gjør susen!

Det koster å padle og holde på sånn jeg gjorde idag, så en energibar i lomma er godt å ha. Ikke blir man sulten heller.

Mot slutten av kvelden flytta jeg meg til et grunnere område og der fikk jeg se noen saftige vak. Trikset er da å ikke bli for ivrig ved å padle for nære, for da bare stikker fisken. Padle forsiktig og heller servere noen lange kast. På den måten har jeg tatt mange fisker. Her er de ofte ikke fiska mye etter heller. Tok ikke lang tid før en passe ørret tok flua.Ikke dagens største akkuratt

Lista meg inn på flere vak og fikk flere fine fisker. Denne på 55 cm var største jeg fikk.Alt i alt en grei tur der jeg først og fremst fikk testa den nye farkosten, samt se massive børstemarker på grunna! Opplevelse dette 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *