Kålrabbi laksefiske i Ågårdselva

Idag tidlig var jeg og Olaf på plass i Ågårdselva for å prøve å lure en laks. Siden jeg ikke har fått laks i år fikk jeg æren av å starte ballet. Det skulle vise seg å bli litt av et ball også 🙂 Det er i seg selv en prestasjon å få laks i Ågårdselva, enda større prestasjon er å få to på samme tur. Men skal en snakke om “alle mors prestasjoner”, så stod vel jeg for den idag. To lakser ble kroka, og begge gikk i dass etterhvert. Den første mista jeg på vanlig måte, dvs kroken løsna. Ok, greit nok. Men måten jeg kåla det til med andremann skal man lete lenge etter. Jeg utnevner herved meg selv som tidenes klovn i Ågårdselva!

Se selv;

PS! Ikke mobb!


Ka?lrabbi laksefiske i A?ga?rdselva from Morten Pettersen on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *