Kjapp kveldstur idag

Idag dro Olaf, svorger og jeg på en kjapp kveldstur ut i skjærgården igjen. Fisket har de siste dagene, om ikke ukene, vært kilent syns jeg. Da snakker jeg ikke om selektiv fisk, men fisk som har virka å ikke være tilstede. Jeg tror muligens noe av dette kan forklares med temperatur droppet vi har hatt i sjøen, og da tenker jeg at fisken går dypere. Men fisk finnes allikvel, men man må kanskje lete litt mer.


2804161

Starta bedrøvelig idag også, og det bedrøvelige toppa seg da jeg dro på en fin fisk som røk fortommen. Det sa bare PANG og så stod jeg der. Akkuratt da var jeg så irritert, at hvis noen hadde kødda med meg da så hadde det blitt slåsskamp! Hater å ryke fisk. Man ryker ikke fisk! Dvs da er det personlige feil som ligger til grunn og en har bare en selv å takke. Men fisken røk og stakk av med den fine flua jeg hadde så trua på 🙂

Få kast etter på så sylta det til enda en pen fisk til og skuffa ut. Den var bare helt propell og ville ikke i hoven. Men “pappan” ble streng og kommanderte den inn i nettet etterhvert 🙂


2804162
Fast fisk


2804163


2804164

Etter den fisken var det fler i kø og jeg var stadig borti fisk. Ble et knippe før alt ble totalt stille. Virker som for meg at de går i stim om dagen og flytter seg.


2804165
Olaf kjører de siste minuttene med en flue som gir god silhuett mot himmelen

Ble flere fine fisker idag på en relativt kjapp kveldstur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *