Klar for Kolahalvøya

Natt til søndagen setter jeg meg i bilen og kjører de nødvendige mila for å komme meg til Gardermoen lufthavn. Jeg skal nemlig til Kolahalvøya igjen og fiske i de samme elvene jeg fiska i ifjor. Vi er i år seks personer (inkl. meg selv) som reiser. Visum er innvilget, fluestenger er polert, liner er smurt og flueboksene er fulle, så nå er det bare å nyte resten!


dscf0252.jpg p7144682.jpgfisketur-kola-2007-108.jpg p7154722.jpg

Har vært spent på hvordan de andre gruppene som har vært oppe tidligere har gjort det. Vet noen har slitt med en del regn og vind, så de har i hovedsak fiska med streamer. De har fått bra med fisk, men altså lite imitasjonsfiske. Skal vi tro værgudene for neste uke så er vi utrolig heldige. Det er meldt 8-10 grader og regn på søndag. Mandag øker det til 16 grader og sol og slik vil det være hele uka! Det lover jo godt for klekkinger….!?


p7184849.jpg p7170058.jpg

Ifjor fikk gruppa mi totalt 67 ørreter på over 1 kilo under oppholdet. Dette skal vi slå iår! :o) Kommer selvfølgelig tilbake med fyldig rapport neste søndag :o)

Comments

  1. Hei Morten;Er super misunnelig på din neste uke, ser ut som om dere får fullklaff med været. Var selv på finnmarksvidda for 2 uker siden, og hadde kaldt fuktig vær uten noe klekking. Dere treffer! Gled deg med flekk, snellesus og mygg! Skitt Fiske!!!

  2. Takk for det ja! Jeg har litt på følelsen at vi treffer med vært jeg også. Normalt vil det være superfiske på Kola i uke 26 (skal man tro rapportene derfra). De som var der denne uka skrev jo om at våren kom sent… Bra for oss det. Men; det gjenstår å se. Jeg har blitt “lova” superfiske på Kola før og opplevd noe helt annet.Jeg tar alt for bonus! Gjelder å ikke ha for høye forhåpninger når man drar til en slik plass.Snakkes snart :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *