Klart for en ny laksesesong i Ågårdselva

På søndag braker det løs med nok en ny laksesesong i Ågårdselva. Denne har levert mange gode minner opp gjennom åra, og årets utgave blir sikkert samme leksa. Gode minner i form av også fiskelause sesonger. Det er praten i gapahuken og stemningen i elva som lokker – hvert år. Fisk er egentlig bonus, men det er jo selvfølgelig i hovedsak derfor man er der.

Håper det ikke blir en ny kålrabbisesong i år også. I fjor landa jeg laks, noe som har vært mangelvare en del sesonger nå. I år skal jeg satse litt annerledes enn tidligere år hadde jeg tenkt. Litt pga familien og noe pga vannstand i skrivende øyeblikk.

Kom over denne videoen på youtube nå. Man skal aldri tulle mad andre som driter seg ut hva angår fiske, men jeg har jo beina godt planta i den klubben sjøl, så da tillater jeg meg å linke til denne 🙂Har også investert i ny to hånds denne sesongen. Skal prøve en Zpey HM Signature, 13,1 fot #9. Testa den litt på onsdag og må si meg overrasket over denne. Skikkelig kastemaskin!


3005141

Comments

 1. Hallo Morten
  Først vil jeg takke deg for en fin side, utrolig hvor mye du rekker over mellom jobb og familie. Spey’n kommer ikke til å skuffe deg, har en selv som svarer til forventningene.
  Har pakket ferdig bilen nå så det er bare frokosten igen før turen går til Gaula.
  Knekk og brekk, prekæs.

 2. Hei Lars!
  Takk for det 🙂 ja stanga blir nok bra den. Kjente det da jeg testa den noen minutter her om dagen. Man rekker det man vil bare med litt prioritering. Handler om å gi og ta. Men snart blir hele ungeflokken med på tur også. Lykke til i Gaula! Spennende saker. Håpe på en svær en da. Gi rapport!

  1. Njæ, fikk jo denga litt med den nye stanga da. Ble ikke noe fisk 🙁 Venter på at vannstanden skal stabilisere seg nå!

 3. Har litt lyst til å prøve meg i ågårdselva jeg og se.
  er det nødvendig med 2 hånds?

  1. Ja det syns jeg du skal! Det er litt sen oppgang i ågårdselva nå grunnet mye vann. Fortsetter nedgangen som nå så kan det blir bra. Man må ikke ha tohånds sent på sesongen, men anbefaler det tidlig. Det er nesten ingen plasser en kan følge fisken om man får den på. Da må du ha noe å presse med.

 4. Kanskje investere i en tohånds da 🙂 er vel 6 år siden sist jeg kastet med tohånds så det kan jo bli spennende :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *