Kort sjøørret tur i kveld

Etter en forholdsvis hard uke på jobben og ikke fiska på hele 4 dager syns jeg det var på tide med en tur igjen 😉 Kroppen var egentlig helt pumpa og normale hoder ville nok kjørt sofa stil hjemme. Koster litt energi å komme seg på plass, men når jeg kommer frem så er det ingenting som gjør at jeg slapper av mere.


300515l1
Fin solnedgang mellom skyene

Ringte Pål-Espen på vei utover og han var egentlig på vei ut på sykkelen. Tror kanskje presset ble for stort, så han droppa sykkel styret og fant frem fluestanga isteden. Vi dro da til et par lureviker som Pål Espen har fiska mye i tidligere.


300515l2
Pål-Espen på jakt etter havets sølv. Nå er de spesielt feite og fine

Den første lille vika vi dro over netta vi hele 5 sjøørret på de 6 første kasta. Skikkelig feite og fine fisker, men ingen spesielt store. Ble litt mer gnuing i flere småviker like ved. Flere lugg og noen fler på land ble det. På denne korte turen fikk vi totalt 11 sjøøret.


3005151
Pål-Espen fikk turens største idag. En feit og fin fisk som bikka kiloen

Neste uke blir det Rhodos med familien, så da lurer jeg på om jeg skal ta meg helt fiskefri. Frister å ta med fluestanga dit, men er nok best å la den ligge hjemme. 1 juni starter jo laksefisket, så når jeg kommer hjem så starter det “kjøret” også. Hardt liv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *