Kveldstur med kona

Hittil i år har jeg fått masse kjeft på hjemmebane fordi jeg ikke har tatt med noe fisk hjem. Hver gang jeg kommer hjem så forteller jeg om fisk som har blitt klina med, tatt bilde av og så satt ut. Man kan jo lure på hvor frisk jeg egentlig er?Derfor dro jeg med meg kona i kveld på en aldri så liten “matauk” tur til Ullerøy. Vannet var blikk stille og på vei ned, så jeg hadde egentlig ikke helt trua. Vada over til en liten øy der jeg så litt småvaking. Etter en times fiske kunne jeg ta med to pene sjøørreter på 1,0 og 1,1 kg. Sistnevnte var skikkelig fresk og gulpa børstemark 🙂

p4070276.jpgTo pene fisker i kveld på “børsten”
p4070275.jpg
p4080281.jpgLitt sitron, dill, salt, pepper og smør i buken
p4080286.jpgMmmmmmmmmmm……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *