Kveldstur med mysis

I kveld fikk jeg et par timer ute i det salte element på jakt etter sjøørret igjen. Surrer ikke annet oppi hue mitt om dagen så da er det bare å stikke ut for å få letta på “trykket” 😉Nå om dagen er det jo mørkt ved 19 tiden så da kan man jo fiske litt. Starta ved 1700 tiden og gikk en runde jeg ofte har gjort før. Kaldt som fy i vannet ennå, men målte da 3 grader om ikke annet.Denne mysisen har jeg hatt suksess med før under vinterlige forhold

Satt på mysisen jeg har fiska godt med før også og den skuffa ikke idag heller. Fant etterhvert en fisk som vaka inne på grunna og da var ikke jeg sen å be for å si det sånn. La et kast et lite stykke forbi vaket og venta bare på at det skulle smelle. Fisken fulgte et par meter før det tok. Flua satt pent i saksa og fisken målte 1 kg og 44 cm.Dagens første og største målte 44 cm


Flua satt godt planta i saksa

Fisken fikk friheten tilbake og spola utover grunna 🙂Sola forsvant etterhvert og med slik utsikt er det bare å nyte

Fikk så en litt mindre fisk på samme flua også.For en stund siden laga jeg en bindebeskrivelse på denne mysisen også, så har du lyst til å binde denne så er du velkommen 🙂Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *