Laks i morgentimene

I går var det igjen klart for en overnattingstur med sent og tidlig fiske. Det gjelder å utnytte døgnets timer når man er småbarnspappa 😉 Barna var lagt og turen gikk avgårde til holmene i Ågårdselva.


2206144
Olaf i full konsentrasjon

Da vi kom frem til nedre holme var det allerede landa 2 pene lakser av to hyggelige karer. De fortalte at det var gjort iløpet av en halvtime og da var det tydeligvis fisk på vei oppover. Selv starta jeg å fiske øverst på holmen litt utover kvelden. Idet jeg stod øverst så jeg en fisk som velta ved øvre holme og da tok jeg båten over og prøvde på den. Fisken tok på det fjede eller femte kastet og slapp etter noen sekunder 🙁

Mørket tok oss etterhvert og da var veien til soveposen kort. Morgenen kom og da var jeg igjen på plass for å prøve på samme plass. På et tidlig flyt lugga det kraftig til og da var det fast fisk!


2206141
Fluefanga laks på 6,2 kg i morgentimene

Fisken var en friskus og skuffa avgårde nedover elva. Snurra litt frem og tilbake før den var ferdig mørna etter noen minutter. Fisken satt godt.


2206142
Laksen tok en liten bottle tube med hareskinn. Fisker utrolig godt


2306141

Da kan vi vel trygt si at laksesesongen er igang og samtidig håpe at vannstanden ikke blir altfor lav i løpet av sesongen!

Snaddermat som skal på grillen;


2206145

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *