Med håp om noe stort……..!

Må innrømme at jeg godt kunne tenkt meg en skikkelig stor sjøørret engang. Har fiska sjøørret så lenge nå og ikke overlista 4 kg, så det er jammen på tide! Stedene jeg fisker på nå om dagen kan så absolutt levere slike fisker. Gjelder bare å finne dem og ha en dose flaks også.


020515t1
Slike plasser kan holde stor fisk

Dro ut på en aldri så liten alenetur idag. Deilig å bare være meg selv innimellom også. Da er det liksom bare meg og naturen. Jeg prater litt med fisken og har det bra 😉

Med høyvann kl. 1730, ville jeg kunne fiske på nedadgående vann. Gjør mest sannsynlig ikke store utslaget her, så gjorde et forsøk. Begynte trått idag også, men tok seg opp etterhvert.


020515t4
Disse gikk med som “parkeringsavgift”

Der jeg fiska idag er det nesten ikke parkeringsplasser. Jeg fikk allikevel lov å plassere bilen på tomta til en hyggelig hytte eier, så han fikk fisk som “betaling” etterpå. Utrolig hvor glade folk blir når de får servert fersk fisk på døra 🙂


0205151

Starta trått idag også. Måtte virkelig gnu for å komme i kontakt med fisk. Bytta fluer og bevega meg i fjæra samtidig som hodet gikk frem og tilbake på jakt etter vak.

Ble ingen “drule-tur” idag heller med fikk da en som vi får karakterisere som godkjent! 😉 Ble totalt 4 sjøørret og var borti samme antall. Noen av de vaka også og serverte man flua da å tok de direkte!


020515t2
Ingen tvil når fisken tar så hardt som denne gjorde. Flua satt i saksa også


020515t3

Selv kjenner jeg tørrfluekjøret river i kroppen om dagen, så det spørs om jeg ikke må på en eller to tørrflueturer de nærmeste dagene. Er jo på høy tid dette også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *