Mikkel rev måtte kapitulere…

Siden det er dårlig med fiske om dagen så ble jeg med på jakt idag. Var inne i skogene ved Solli Brug helt nederst i Ågårdselva. Vi var i utgangspunktet på jakt etter rådyr men de har ikke vært innenfor skuddhold i år. Vi var 7 mann på plass idag tidlig som var klare for jakta.


Gutta på plass

Etter at vi hadde postert og bikkja var sluppet kom det en rev ruslenes bak der jeg satt. Jeg var litt usikker på hva det var i noen sekunder men etter at jeg hadde studert den litt så fant jeg ut at det var en rev. Den hadde ikke oppdaget meg, så jeg hadde god tid.Mikkel måtte kapitulere denne gangen. Blir et fint skinn som jeg skal henge på veggen i fiskeboden min….eller kanskje fluebinding? :o)


dsc00418.jpg dsc00417.jpg

Og til de av dere som tror jeg har “bikka over”, så må jeg fortelle dere at dere tar feil. Venter bare på isen jeg nå, jakt er tidsfordriv! ;o)

Comments

  1. Sånn er det vettu Jon “no-fish”….Må skaffe fluebindermateriale også ser du. har blitt veldig dyrt det greiene der… :o)

  2. He he! Ja, det blir nok noen kan du si. Har iallfall nok fluebindermateriale en stund nå. Sender skinnet inn til garving om noen dager (har salta det ned nå)….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *