Mitt livs største brunørret på tørrflue

Selv om dette er 6 år siden jeg vippa opp denne puddingen er dette en av mine mest brutale opplevelser på tørrflue. Med en klasse 4, 0,21 mm fortom og 80 meter line/backing skulle dette egentlig ikke la seg gjøre. Fisken tok en liten maurimitasjon tømte snella (stoppa når det var 2 tørn igjen), svømte mellom flere store steiner og holdt på å runde en øy. Normal går disse fiskene fyken, men jeg hadde griseflaks og berga den. Noen ganger går det veien 🙂


Mitt livs største brunørret på tørrflue from Morten Pettersen on Vimeo.

Comments

  1. 24 juli. er ikke helt sikker på hvor jeg skal enda, skal dit med en gjeng fra Herbalife, så skal jeg være igjen noen dager å fiske når resten av flokken drar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *