Mitt livs største brunørret på tørrflue

Selv om dette er 6 år siden jeg vippa opp denne puddingen er dette en av mine mest brutale opplevelser på tørrflue. Med en klasse 4, 0,21 mm fortom og 80 meter line/backing skulle dette egentlig ikke la seg gjøre. Fisken tok en liten maurimitasjon tømte snella (stoppa når det var 2 tørn igjen), svømte mellom flere store steiner og holdt på å runde en øy. Normal går disse fiskene fyken, men jeg hadde griseflaks og berga den. Noen ganger går det veien 🙂


Mitt livs største brunørret på tørrflue from Morten Pettersen on Vimeo.

Comments

  1. Nei, hadde veldig lyst men pengene rakk ikke helt til :/
    Men skal en tur til island da 🙂

  2. 24 juli. er ikke helt sikker på hvor jeg skal enda, skal dit med en gjeng fra Herbalife, så skal jeg være igjen noen dager å fiske når resten av flokken drar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *