M&M med ny nettbutikk

Nå er M&M fiske og fritid på nett med ny nettbutikk!Jeg har selv vært med på å utvikle siden og har jobbet med denne i snart to år. Har vært masse jobb frem til nå og mer vil det bli :o)På nettbutikken vil det hele tiden bli lagt ut bra tilbud og masse nyheter. Prisene skal også være konkurransedyktige i forhold til andre nettbutikker. Løsningen har også VISA betaling direkte på siden. Man kan velge å hente varen i butikk eller få den tilsendt.Link til M&M fiske og fritid finner du her

Comments

  1. Ser at det selges Shimano-utstyr på denne interwebside!? Så jeg ville gjerne bestille ett stykk sykkelgir til min DBS Kilimanjaro! Men så ser jeg til min store fortvilelse at dere bare selger sneller til såkalte fiskestenger.PS: Hvis man vil fiske så bruker man garn!!

  2. Shimano er så mangt vettu! De selger nok mer enn bare sykkel gir. Kjøp deg en snelle og begynn å fisk da vel? Da glemmer du fort det sykkel tullet!

  3. Desverre Funky Monkey!Garn får du ikke kjøpt i denne sjappa. Du får dra til XXL, der har de garn.Er jo omtrent like effektivt å kjøpe en fluestang da. Mye morsommere å få fisk også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *