Morralaks!

Idag tidlig var det opp kl. 0330 for å ta noen timer i Ågårdselva før jobb. Fiske før jobben passer meg bra, siden ungestyret tar mye tid 😉
Starta i de øvre delene og fiska meg nedover. Hadde også med stormkjøkken, egg og bacon så jeg kosa meg ordentlig de første timene.


1706163

Rett før jeg hadde tenkt til å vende nesa mot jobben i Halden så hadde jeg noen virkelig skumle flyt langs en strømkant jeg vet det kan stå laks. Første flytet der og riktig dybde så kjente jeg et kontant hogg og en blankside. Trodde først fisken var en 3-4 kilos, men bomma litt der.


170616b1


1706161


1706164

Fisken hadde noen kraftige utras før den måtte kapitulere ved beina mine og jeg kunne ta den i halen og løfte den på land.


1706162

Vurderte å sette den ut, men siden det var første laks i år så valgte jeg å la den bli med hjem på grillen. Dette er fantastisk mat som gjør seg i aluminiumsfolie på grillen!
Dette er min femte tur i elva for året. Det er absolutt ikke bare å hente disse fiskene. Man skal ha en dose flaks også. Sesongen er ennå ung, så enn så lenge får vi gnu på videre. Kanskje det blir en laks til? 😉

Ble en liten filmsnutt også;


Morralaks i Ågårdselva from Morten Pettersen on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *